in havana

Door: robby

Blijf op de hoogte en volg robby

13 Oktober 2009 | Cuba, Havana

hey allemaal

ik ben al twee dagen in havana aan het siteseein.
wat is het hier geweldig mooi en warm.
schitterende oude stijl die de cubanen die ik ontmoet heb niet erg mooi vinden,zij vinden het nieuwe centrum veel mooier dan het havana vieja.
ik heb tot nu toe bijna alles te voet gedaan.en veel foto s gemaakt natuurlijk.
morgen ga ik mn reis verder richting pinar del pio (vinales)
daar ga ik wat tabakplantages bekijkenen mogelijk wat paardrijden.
daarna naar isla de la juventud een paar dagen om te duiken of snorkelen.
dus alles loopt heerlijk relaxed.
ik heb al heel snel mn draai gevonden en mn spaans gaat weer met sprongen vooruit heerlijk.
nou waarschijnlijk tydelijk geen bericht wat het internet is hier niet de normaalste zaak van de wereld :-)

een warme groet uit havana cuba
xx robby

• 14 Oktober 2009 - 08:22

Isabelle De Kip:

ey robby!! Wat is het er mooi he, ben blij dat je het zo leuk hebt!geniet maar lekker, en dat internet moet je maar gewoon los laten, want dat is het enige irritatie puntje van heeeeeel cuba :-)!!
    have fun!

• 14 Oktober 2009 - 09:13

Fred En Bep:

lekker dat je goed bent aangekomen en dat het lekker weer is .geniet er maar van wij genieten met je mee.,n dikke knuffel van ons.

• 14 Oktober 2009 - 13:05

Ludy En De Rest:

Lieve Rob, wat fijn dat je het daar zo snel al naar je zin hebt. Maar waar voel jij je niet thuis... !!
    Alles wat jij nodig hebt is vrijheid, zon en avontuur en dat is daar wel aanwezig denk ik.
    Geniet van al het moois wat je tegenkomt want 4 weken zijn zo voorbij.
    Liefs van ons.

• 15 Oktober 2009 - 12:42

Steef En Jacq:

robbie,

gaan ervan uit dat je het super naar je zin gaat hebben of beter al hebt!!!!
    heel veel plezier, geniet!!!!!!
    wij lezen lekker de verhalen :)

greetz en kus

• 15 Oktober 2009 - 17:05

Elena:

Hoi Robbyman!

wat ben ik blij dat je t naar je zin hebt! Ik maakt me niet heel erg zorgen, maar ik hoopte niet dat t tegen zou vallen na al die positieve verhalen van mij! Ik ben heel benieuwd hoe je t op isla de juvendad krijgt. Hadden wij ook graag heen gewild, maar te kort tijd, dus maak maar lekker veel foto's voor bij de openhaard en warme choc straks in waz! Me gipse arm gaat lekker. Nu knalroze gips en over twee weken krijg ik hopelijk zwemmersgips. Dit is extra licht en daar kan ik in amerika dan mee zwemmen en douchen. Klinkt al een stuk beter dan die volledig gegipste arm die ik nu heb. Maak nog maar veel plezier en wacht vol spanning op nieuwe verhalen! X

• 15 Oktober 2009 - 19:01

Kell:

Dat klinkt al super Rob! En leuk dat Spaans weer helemaal goed gaat, heerlijk hoor als je dat goed kan spreken! Nou ik wacht geduldig tot het volgende berichtje of je verhalen als je weer thuis bent! Heel veel plezier in ieder geval!
    Dikke kus xxx

• 17 Oktober 2009 - 15:14

Laura:

He Robby, lekker aan het genieten ben je weer.Echt top!Je gaat voor deze ene keer toch wel een sigaar roken? Ik wacht je verslag af, groetjes laura