in trinidad

Door: robby

Blijf op de hoogte en volg robby

21 Oktober 2009 | Cuba, Trinidad

moooooi wat een land !!!!!!

sinds mn vertrek uit havana alweer veel gedaan, eerst naar vinales gegaan een prachtig gebied met veel tabak plantages,paardrijden,stranden,grotten.
aangekomen eerst de hektiek van de casa particular,want de mensen trekken je nog net niet uit de bus :-).
dus snel een plek gevonden,waar ze ook nog flink wat muziek konden spelen.
gitaar er bij en een paar geweldige vocalisten er bij en je hebt een geweldige avond(de mogito ontbrak natuurlijk niet)
tydens mn heenreis twee yanken ontmoet die graag willen duiken en snorkelen.
dus afgesproken met hen naar maria la gorda te gaan,om te duiken.
een nachtduik gemaakt en op ongeveer 35 meter mn mooiste duik ooit gemaakt.
wat een ongelovelijke prachtige coralen, tigerfish,baarsen van 80 cm koffervis,naaldvis en zelfs door grotten heen gezwommen.
wat een nooit te vergeten ervaring.
terug in vinales twee dagen paard gereden over de mooie groene velden,en plantages.
ook in een grot gezwommen heerlijk koel water in deze warmte.
het was te leuk om snel weg te gaan.
veel leuke en gezellige contacten op gedaan.
nu met twee engelse meiden naar trinidad gereist via havana want er rijd gewoon geen bus als er niet genoeg toeristen zijn.
trinidad inderdaad een parel van cuba.
heerlijk weer na wat bewolkte dagen.
het is ongelovelijk hoe de mensen hier kunnen dansen,wat geweldig om alleen al naar te kijken.
dus van ochtend maar weer een bijschoolingsles salsa genomen.

nou dat was het weer ff voor nu.
bedankt voor jullie leuke reacties.

ellen sucses met je arm en jullie hebben zeker niet overdreven over hier :-)

john en naomi wat jammer van de regen maar ongetwijveld wel een geweldige ervaring.

bep en fred lang niks geschreven want het internet is een drama hier,het kost veel tyd.

dikke kus voor iedereen (en daniek)

greetz uit trinidad

• 21 Oktober 2009 - 20:47

Fred En Bep:

he rob ik zie net je bericht binnenkomen leuk dat weer zo,n mooie reis maakt bly dat we weer ,n bericht van je hebben geniet er van.
    dikke knuffel van ons.
    bep en fred

• 21 Oktober 2009 - 21:43

Moeke Lot:

Heeey Robbie!!!
    wat kunnen we hier op zeggen!! klinkt weer lekker allemaal! top van die duik! (ik had waarschijnlijk verdronken) Hier gaat alles wel goed! met de kleine Daniek gaat t top! ze groeit en groeit maar! oogjes nog steeds licht blauw! heel mooi. verder hebben we hier eigenlijk super lekker weer weer gehad, lekker om te wandelen met de wagen! Al loopt t nu wel beter nu de banden opgepompt zijn!! ( echt weer iets voor mij natuurlijk! liep een beetje zwaar hahaha)
    Nou geniet lekker daar!! maar dat zit wel goed,

let goed op jezelf, dikke kussen paulus Daniek en lotje

• 22 Oktober 2009 - 07:56

Elena:

Hola chico! Heerlijk verhaal. Wat te gek dat je daar zo goed kon duiken. Geniet nog maar ff lekker, want de tijd vliegt! X

• 22 Oktober 2009 - 10:23

Sannie:

Klinkt allemaal geweldig!!
    Geniet er van Rob!!

Greetz, Sannie

• 22 Oktober 2009 - 12:40

Rogier:

He Robby,

Ik lees dat je het helemaal top hebt daar. Geweldig man. Hier is het maar nat en druilerig.

Geniet er nog maar van want voordat je het weet ben je terug. En doe je rustig met de cubaanse chika's!

Greets
    Rogier en Carola

• 22 Oktober 2009 - 15:57

Duup Ster:

vette shit vriend....lekkere kip ook ouwe snoepert

• 22 Oktober 2009 - 18:20

Kell:

Te gek zeg!!! Die duik en paardrijden en heerlijk dansen! Nou we doen we samen een salsa-dansje als je terug bent!!
    Heel veel plezier!! Dikke kus xxx

• 22 Oktober 2009 - 21:16

Isabelle:

Wat een leuk verhaaltje weer, tis erg herkenbaar allemaal! Dat dansen is ongelooflijk hè! Echt goed dat je een bijscholingslesje hebt genomen, toch wel fijn om al die chica's even te importeren! Oh ja goeie tip: koop in een bar een fles Havana club ipv glaasjes cuba libre! Scheelt heel veel! Ik heb zondag de marathon gelopen, vond het een erg byzondere en indrukwekkende belevenis, het voelde ook echt een beetje als een minireisje! Had mijn tas al een week van te voren ingepakt met kleren en eten! En ben onderweg echt in gevecht geweest met mijn zelf! Ik heb hem gelopen en ben berentrots!! Verhalen hoor je snel, bessos Isabelle

• 25 Oktober 2009 - 12:03

John En Sas:

Wat een leuk verslag weer, we wanen ons even in verre oorden als we dit lezen :-)
    Alles goed hoor hier in de straat, we zullen goed oppassen!

• 26 Oktober 2009 - 09:03

Tineke:

Hey Robbie,
    Wat een leuke, gafe verhalen weer zeg!!
    Je maakt weer een prachtige reis zo te zien.
    Hier gaat het gewoon lekker door...mijn werk is alweer een weekje begonnen en het bevalt, alsof ik niet ben weggeweest!!
    Nou ik zie je over drie weken (als ik weer terug ben van vakantie)! Jeh!!!
    Liefs xxx

• 26 Oktober 2009 - 20:49

Joseph:

Ouwe bokkum,

jij vermaakt je wel weer lees ik. Heel veel spass nog daar jongen.

Mazzel